Åhus

Välkommen till Venus Nails Åhus

Nagel salong i Åhus

Vi erbjuder all behandling inom naglar & fransar så så som manikyr, pedikyr, gellack, förlängning och förstärkning till ett förmåntlig pris.

Vi finns brevid Ica Kvantum

Boka gärna din tid direkt med vårt onlinebokningssystem eller så ring in till oss så kan vi htta en tid som passar dig.Behandlingar

Gelé Naglar

När man skapar gelenaglar använder man en speciell UV-lampa för att härda materialet. Gelen läggs oftast på i flera lager och tar ca 2 min för varje lager att härda. Det ultravioletta ljuset är av UV-A och är inte skadligt.

Fördelen med gelen är att den inte alls doftar lika starkt som akrylen, den är i stort sett doftfri. Nageln kan se mkt naturlig ut då gelen går att få väldigt tunn på nageln. Gelen är inte lika känslig för nagellacksremover som akrylen är.

Under härdningen i UV-lampan kan många uppleva en brännande känsla i nageln. Det är mkt viktigt att naglarna härdar ordentligt. För att ta bort gelen måste materialet filas bort.

Pedikyr

Det är viktigt att du tar hand om dina fötter. Fotvårdande pedikyr med peeling, fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och dessutom fotmassage.

Man kan antingen välja vanlig nagellack, gellack eller utan lack

Shellac

Gellack är ett slitstarkt nagellack som håller betydligt längre än ett vanligt nagellack. Med ett gellack får du glans, lyster och färger som håller länge på naglarna. Gellack ger dina naglar ett hållbart skyddande lager som kan hålla upp till tre veckor